Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ultimatum tv2

Email Udskriv

Se udsendelsen: Ultimatum tv2Nyt_billed_siden_alkoholrdgivningen_og_behandlingscenteret

Motivation - Før du gør noget, se her

Motivation - Før du gør noget, se her Ultimatum

Ultimatum til alkoholikere

For at motivere alkoholikere for at modtage behandling skal der ofte stilles et Ultimatum.

 

Til de pårørende

Som pårørende er det næsten en uoverskuelig opgave at motivere alkoholikeren for behandling.

De pårørende gør mange forsøg, men ofte opnås kun løfter eller halvhjertede forsøg fra alkoholikeren. Det er her intervention også kendt som et Ultimatum, kommer ind i billedet.

Du kan ringe og få gratis og anonym vejledning på vores behandlingscenters døgntelefon: 75 80 24 33

Du kan også ringe direkte til Erik Zinck alle dage indtil kl. 23.00 tlf. 40 19 35 63

________________________________________

Ultimatum tv2 sendes d. 24/2-2011 

TV 2 klar med nyt ”Ultimatum

Snart stilles en alkoholiker igen over for valget mellem flasken eller familien. Det sker, når TV 2 sender ”Ultimatum” torsdag 24. februar kl. 20.35.

Rygestue_web
Allis er alkoholiker og mor til fire. Da Allis’ børn var helt små, var hun en omsorgsfuld mor, der opdragede sine børn i den kristne tro med masser af musik og kærlighed. I dag har alle fire børn mistet troen på Allis som både mor og mormor. Allis’ liv er nemlig vendt 180 grader, og alkoholen er blevet vigtigere end børnene. Nu vil børnene stille hende et
ultimatum.

Ultimatum” er et nyskabende og utraditionelt dokumentarprogram, der skildrer de konsekvenser, som afhængighed og misbrug fører med sig – både for misbrugeren og for de bekymrede pårørende, der er mindst lige så berørte af misbruget.

Vejen ud af et misbrug kan ofte virke uoverskuelig – både for misbrugeren og for de pårørende – og derfor har Allis’ voksne børn kontaktet ultimatum TV2, for sammen med en professionel behandler at hjælpe deres mor. Allis’ børn tror nemlig på, at de kan få deres mor tilbage, så hun kan være der for dem og for deres børn, og derfor vil de stille hende et ultimatum om at gå i behandling eller langsomt sige farvel til et liv med den nærmeste familie.

Der er reserveret plads på et døgnbehandlingscenter til Allis, så hun kan komme i gang med det samme, hvis hun vælger familien frem for alkoholen.

Der har tidligere været vist fire afsnit i programserien, som gennemsnitligt er blevet set af 650.000 danskere. Samtidig har ”Ultimatum tv2” hver gang fået flotte vurderinger – gennemsnitligt 4,4 på en skala fra 1 til 5.

Programmet om Allis vises på TV2 torsdag 24. februar kl. 20.35.

 

Kopi: http://omtv2.tv2.dk/index.php?id=4958