Få professionel alkoholrådgivning i dag

Du vil altid komme til at tale med en kompetent person som har erfaret alkoholmisbrugets konsekvenser i eget liv. Du vil derfor altid komme til at tale med en der forstår dig.

Har du brug for Alkoholrådgivning?

Har du eller en nært part brug for alkohol afvænning?

Har du eller kender du en som har brug for alkohol-afvænning? Alkoholmisbrug er udbredt i Danmark og alt for få søger alkohol-afvænning. Alkohol rammer hvert år omkring 200.000 børn, som vokser op i familier med alkoholproblemer. Det at søge alkohol-afvænning redder ikke kun ens eget liv, men også de pårørende omkring en. 

På behandlingscenter Møllen kan alle få gratis alkoholrådgivning. Der sidder altid en kompetent rådgiver klar ved vores døgntelefon på tlf. 70 26 12 24. Vi har over 20 års erfaring med alkoholrådgivning og alkoholbehandling. Vi har valgt at være et lille behandlingscenter, med fokus på den enkelte klient, så vi på bedste måde kan tilrettelægge den bedst mulige individuelle behandling og rådgivning.

Alkoholrågivning til pårørende

Hvornår har man et alkoholproblem? Dette spørgsmål får vi ofte fra pårørende, når de ringer ind for at få alkoholrådgivning. Der findes ikke en tabel der viser hvor mange genstande man skal drikke før det er et alkoholproblem. Vores svar er her at man har et alkoholprolem, når alkoholen skaber problemer. Det er ofte de pårørende der ser problemet først. Det er dem der mærker de negative effekter.

Professionel Alkoholrådgivning

Drikker jeg for meget? Er du i tvivl om du har et alkoholproblem eller er på vej ud i et misbrug, er det vigtigt at søge professionel rådgivning. Valget af den rigtige behandling er afgørnede for at komme ud af et alkoholmisbrug og det kan være uoverskueligt at finde rundt i de mange former for behandlingstilbud.

Kontakt os her

Rådgivningen er helt uforpligtende