Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkohol-afvænning tlf. 70 26 12 24

Email Udskriv

Alkohol-afvænning tlf. 70 26 12 24vandlb_god_frdig-web

Alkohol-afvænning kan være vejen til et bedre liv hvis man har et alkoholmisbrug. Det er ikke altid nemt at finde den rette form for alkohol-afvænning, da man sjældent selv er bevidst om sin afhængighed. Ofte kommer man på antabus, og regner med at dette hjælper en til ædruelighed. Men antabus er 98 % af gangene bare en måde en at udskyde sit misbrug på. Antabus går nemlig ikke ind og behandler grunden til at man drikker, den gør det bare meget ubehageligt at drikke. Dette føre næsten altid til tilbagefald. Den bedste måde at komme ud af sit misbrug er alkohol-afvænning, hvor der bliver taget fat i ens problemer og hvor man får den støtte en misbruger har brug for. Det er altafgørende at man får hjælp af nogle behandlere som kender til sygdommen alkoholisme. På behandlingscenteret Møllen er alle behandlere ædru alkoholikere og ved derfor hvordan det er at have et misbrug, men også hvor hårdt det er at komme ud af et. Møllen bruger Minnesotamodellens 12 trins program, og AA (Anonyme alkoholikere). Minnesotamodellen har nogle af de bedste resultater når det kommer til at forblive ædru. Man kan altid ringe og tale med en behandler 100 % anonymt på tlf. 70 26 12 24, telefonen er døgnåben.

 

-          Det er aldrig for sent at få livet tilbage
http://afrusning.dk/

 

 

Alkohol - farligste rusmiddel

Alkohol er det farligste rusmiddel at indtage hvis man måler ud fra de skader som, den der indtager det kan forvolde på sig selv og andre. Det viser en undersøgelse offentliggjort i det britiske lægetidsskrift The Lancet, hvor 20 rusmidler er blevet undersøgt grundigt.

 

Et panel af eksperter fra Independent Scientific Committee on Drugs har vurderet de fysiske, psykiske og sociale problemer forårsaget af rusmidler. De fandt alkohol mere farligt end for eksempel heroin, der ellers må siges at have et dårligt ry og modsat alkohol er forbudt ved lov.

 

 

 

Tre gange så skadeligt som kokain

På en skala fra 1 til 100 scorede alkohol 72 i forhold til at medføre skader på brugeren selv eller andre. I alt blev 20 rusmidler vurderet ud fra 16 kriterier, hvoraf ni fokuserede på den, der indtog rusmidlet og syv så på, hvad indtagelsen havde af konsekvenser for andre. Ud fra det blev alkohol fundet næsten tre gange så skadeligt som kokain og tobak.

På den baggrund anbefaler panelet, at nationale sundhedsplaner fokuserer mere på alkohol og de følgeskader indtagelsen af alkohol forvolder.

 

 

 

Alkoholmisbrug

Har jeg et alkoholmisbrug? Dette kan være et utrolig svært spørgsmål at besvare for en alkoholiker. At tage første skridt imod alkohol-afvænning er ikke nemt og det er ofte de pårørende der ender med at gøre dette. Behandlingscenteret Møllen har nogle veluddannede behandlere, som alle selv har haft et alkoholmisbrug og gennemført en alkohol-afvænning. De har derfor en forståelse for hvad det vil sige at have et misbrug. Det er muligt at ringe helt anonymt 24 timer i døgnet og få den rette rådgivning om alkoholisme. Den eneste vej ud af et alkoholmisbrug er alkohol-afvænning.

 

Tlf. 70 26 12 24

 

Link: http://alkohol-afvænning.dk/

 

Terresse_og_kontor-god_frdig-web

 

 

Antropologisk beskrivelse af alkoholisme
http://www.laenken.dk/dan_orbe_trk_af_.6

DR om alkohol
http://www.dr.dk/dr2/alkohol

TV2 om alkohol
http://google.tv2.dk/?cx=016896774740131351559%3A_4fu6oc1l94&cof=FORID%3A9&ie=ISO-8859-1&q=alkohol&sa=S%F8g


Bøger om alkohol
http://www.litteratursiden.dk/lister/misbrug-alkohol
http://www.sundhedsplejersker.dk/7133

Alkohol og trafik
http://udviklingnordportal.net.dynamicweb.dk/Default.aspx?ID=136
http://www.politi.dk/da/borgerservice/korekort/frakendelse_koerekort/alkohol_trfaik_kursus.htm
http://da.wikipedia.org/wiki/Antabus

http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article991929.ece

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=38&posting=175347

http://www.kandu.dk/spg28280.aspx

http://www.og-laerere.dk/gf/GFside/1y%20natprojekt/Antabus.htm

http://www.bt.dk/nyheder/antabus-kan-slaa-dig-ihjel

www.alkohol-afvænning.dk
http://www.alkoholbehandlingscenter.dk/search?searchword=antihistaminer&option=com_search 

http://www.netdoktor.dk/interactive/medicin/praeperatinfo.php?docid=praeparat_info&id=876

http://lykkepiller-depression.dk/lykkepiller-og-bivirkninger

 

 

Albertslund , Allerød, Allingåbro , Ballerup , Birkerød , Bjergsted , Bogense , Bramsnæs , Brøndby Dianalund , Dragør ,  Esbjerg , Faaborg ,Fakse , Farum , Fredensborg-Humlebæk , Fredericia , Frederiksberg , Frederiksborg , Frederikssund , Frederiksværk , Fuglebjerg , Gentofte , Givskud , Gladsaxe , Glostrup , Greve , Græsted-Gilleleje , Gørlev  , Haderslev , Haslev , Helsinge , Helsingør , Herlev , Herning  ,Hillerød , Hjørring , Holbæk , Hornbæk , Horsens  , Hundested , Hvalsø , Hvidovre , Høje-Taastrup , Høng , Hørsholm , Ikast ,  Ishøj ,  Jyderup , Jægerspris , Kalundborg,  ,Korsør , København ,  Køge , Langebæk , Ledøje-Smørum , Lejre  , Liseleje ,  Lyngby-Taarbæk ,  ,  Nakskov , Næstved , Odense , Præstø , Ramsø , Ribe , Ringsted , Roskilde ,  Rødovre , Rønnede , Rørvig , Skibby , Skælskør , Skævinge , Slagelse , Slangerup , Solrød , Sorø ,  Stege ,  Stenlille , Stenløse , Stevns , Svinninge , Søllerød , Tisvilde , Tølløse , Tårnby , Vallensbæk , Vangede , Vanløse , Varde, , Vordingborg , , Værløse , Ølstykke , Åbenrå , Ålborg , Århus, Århus C, København C København N , Sjælland, Fyn og Jylland