Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

aloholrådgivning

Email Udskriv

Alkoholrådgivning 

Til alkohol misbrugere
Er du i tvivl om du har et behandlingskrævende alkoholproblem eller måske en af dine nærmeste har det. Så er du velkommen til at kontakte
Alkoholrådgivningen på tlf. 7026 1224. Sammen kan vi finde en løsning på problemet og tilrettelægge et handlingsforløb. Alkoholrådgivningen rådgiver også medicin afhængige og tilrettelægger også udtrapning af medicin misbrug og afhængighed.

Læs mere om alkoholisme

Til pårørende
Det er både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det er vanskeligt at finde en løsning. Ofte er det en befrielse at tale med en person som selv har prøvet det på egen krop. Som pårørende vikles man ind i et net af løgne som man ikke selv er i stand til at se eller finde en løsning på, derfor er alkoholrådgivning en nødvendighed. Du er naturlig vis velkommen til at besøge os og vi kan i særlige tilfælde komme på besøg hos dig, dette kræver en aftale.
En samtale er gratis, uforpligtende og fortrolig.
 

Til virksomheder og arbejdsgivere
Hvis virksomheden har en medarbejder, der drikker for meget, er vi behjælpelige med råd og vejledning vi kommer også gerne på besøg i virksomheden og tager den vanskelige samtale. Vi kan også vejlede ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkoholproblem og køres i behandling. Vi har uddannet personale med meget lang erfaring i Intervention.

 

 

 

Alkoholbehandling - Behandlingscenter Møllen

Døgntelefon 7026 1224