Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkoholbehandling 2

Email Udskriv


Alkoholbehandling

Alkoholbehandling på Behandlingscenter Himmerland, er tilrettelagt således at såvel klienter som pårørende får den optimale behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den Danmarks bedste behandling i de bedste omgivelser.

Når du påbegynder alkoholbehandling er det vigtigt at få den rette abstinensbehandling. Den akutte alkoholbehandling består af en medicinsk nedtrapning som vores faste læge forestår. En professionel og målrettet abstinensbehandling under en alkoholbehandling reducerer afbrydelse af behandlingsforløbt. Vitaminbehandling har en positiv virkning i alkoholbehandling, derfor får alle klienter en multivitaminkur som også er med til at genetablere appetitten på mad. I vores alkoholbehandling supplerer vi den medicinske behandling med et tilbud om akupunktur.

Klienterne får deres egen personlige rådgiver som sammen med klienten tilrettelægger et individuelt forløb.

Behandlingscenter Himmerland tilbyder alkoholbehandling som døgnbehandling med efterfølgende efterbehandling.

 

Alkoholbehandling - kognitivt og systemisk

Vi bruger kognitiv og systemisk terapi i vores alkoholbehandling i form af enkelt samtaler og gruppeterapi. Formålet under en alkoholbehandling er, at træne personlige færdigheder og lære at håndtere situationer, der er forbundet med den enkeltes misbrug. Terapien hjælper alkoholikeren med, at forstå og håndtere sine reaktioner i kritiske situationer samt bede og hjælp til håndteringen heraf.

Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som Depression, Forhøjet Blodtryk, Hjertekarsygdomme, Ulykker, osv. Depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, Psykolog og Afgiftning forsøges uden varige resultater.

Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser, er dagligdagen for alkoholikere deres pårørende og børn.

Vores alkoholbehandling er baseret på Anonyme Alkoholikeres 12 trin. Denne form for alkoholbehandling har vist sig at være den mest effektive form for alkoholbehandling. Vores behandling tilrettelægges altid individuelt.

 

Alkoholbehandling efter de 12 trin

På Behandlingscenter Himmerland tager vi udgangspunkt i Minnesota modellen. Programmet tager udgangspunkt i AA programmet. AA er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

Den enkeltes alkoholbehandling tager udgangspumkt i at man erkender sit misbrug og forstår dets konsekvenser. At man genkender og håndterer benægtelse og får redskaber til at håndtere disse. Følelser og personlige vaner afklares, advarselstegn på tilbagefald identificeres, således at du mens du er i alkoholbehandling, får øvelse i at takle disse situationer.

Behandlingscenter Himmerland

Døgntelefon alle dage 7022 4645

 

Alkoholbehandling i trygge rammer