Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkoholbehandling - både for misbrugere og pårørende

Email Udskriv

På Behandlingscenter Himmerland tilstræbes der at give Danmarks bedste alkoholbehandling i flotte omgivelser - og det er altså både til klienterne og deres pårørende.

For klienten kan en alkoholbehandling bestå i deltagelse i kognitiv og systemisk terapi som vil være enkelt samtaler og gruppeterapi. Alkoholbehandlingen giver klienten nye personlige færdigheder, der hjælper ham/hende med at håndtere situationer der har relation til vedkommendes misbrug.

I behandlingsformer hvor alkoholbehandlingen alene består af f.eks. antabus, afgiftning eller psykologhjælp, er det ikke altid de bedste resultater opnås. Alkoholbehandling på Behandlingscenter Himmerland har en høj succesrate, hvilket skyldes at hver alkoholbehandling tilrettelægges individuelt og består af flere forskellige behandlingsformer.

Alkoholbehandling kan som nævnt også være for pårørende og i alkoholbehandlingen på Behandlingscenter Himmerland, er der inkluderet et tilbud om deltagelse i et familiekursus. Det er vigtigt for den videre alkoholbehandling, at der er pårørende der har forståelse for og viden om alkoholismens mekanismer.

Som pårørende kan man også igangsætte en alkoholbehandling. For mere information om dette, kan Alkohol behandlingscenter Himmerland kontaktes på 7022 4645.