Alkoholrådgivning

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Alkoholbehandling i København

Email Udskriv

Alkoholbehandling i København Tlf. 7026 1224
Alkoholbehandling
Der er utallige tilbud som henvender sig til alkoholmisbrugere og deres pårørende. Mange tilbud reklamerer med nogle få samtaler og straks vil du kunne styre alkoholmisbruget. Det er selvfølgelig dagdrømmerrier, et mangeårigt misbrug/overforbrug kan selvfølgelig ikke løses uden seriøst arbejde. Pas på med de tilbud som lover at de kal alt mulig forskelligt.

Det er et område hvor der kræves seriøse behandlere, læge og trykke rammer.
Vi tilbyder at hjælpe alkohol afhængige og deres pårørende.
Ofte er der fulgt en depression med i forløbet, dette er mere reglen end undtagelsen.
Vores læge vil sammen med dig og terapeuterne finde ud af om du skal fortsætte med at have medicin eller om vi skal forsøge at trappe den anti depressive medicin ud.
Alkoholbehandling i København: der er mange tilbud af varierende kvallitet, det offenlige er gratis og resultaterne er også derefter. Indlæggelse på privt klinik er absolut den mest effektive Alkoholbehandling. Alkoholbehandlingscenter som tilbyder proffesionel behandling ligger uden for København. Når du skal vælge alkoholbehandling er det viktigt at finde et tilbud som fokuserer på alkoholbehandling og ikke alt muligt andet. Nogle klinikker tilbyder seks afhængige afvænning, ludomaner og narkomaner bliver blandet med folk der har trang til at købe for meget.

Pas på med disse blandede tilbud, der kommer ikke nogen ekspertise ud af disse blandingstilbud/fabrikker.

Læs mere på:

Københavns Alkoholbehandling Klik Her

alkoholbehandling4