Alkoholrådgivning til pårørende

Nogle gange er du ikke klar over hvor dårlig nogen har behandlet dig, før du skal forklare det for en anden

Har du en nærtstående part eller familiemedlem, der lider af alkoholisme? Det er altid svært, især for misbrugerens omverden, der egentligt er den som rammest hårdest. Derfor kaldes denne lidelse for en familiesygdom, da sygdommen ikke kun påvirker personen med misbrug, men i særdeleshed alle omkring vedkomne.

Det er muligt at få familiebehandling, hvor hverdagens problemer for implicerede medlemmer samt misbrugeren tages op og bearbejdes. Lider man af alkoholisme er alkoholbehandling den eneste vej tilbage til en normal hverdag. Det er muligt at få hjælp, også helt anonymt via en uforpligtende samtale på tlf. 70 26 12 24. Her sidder en kvalificeret rådgiver døgnet rundt, der kan hjælpe dig eller jer i lige den situation I befinder jer i, og om alkoholbehandling er vejen til ædruelighed for jer.

Alkoholbehandling

Vi dækker hele Danmark, og der er døgnet rundt mulighed for alkoholbehandling. Vi benytter Minnesotakuren som er en verdenskendt alkoholbehandling, som har givet de bedste resultater når det gælder om at blive og forblive ædru.

I korte træk handler Minnesotakuren om at behandle alkoholisme som en kronisk sygdom. Essensen ligger i, at misbruger aldrig kan få et normalt forhold til alkohol eller andre nydelsesmidler igen, da sygdommen ikke gør det muligt at have et normalt forhold til dette. En enkelt dag af gangen er mottoet hos AA, Anonyme Alkoholikere. At misbrugere kan mødes anonymt og høre at andre også har problemer som dem selv, og at få problemerne ud i verden er en stor del af Minnesotakuren, og hjælper mange i alkoholbehandling. Det giver kræfter til at stoppe drikkeriet, men også at kæmpe for at forblive ædru.